Blog

3

Mistä tunnistaa Aidon Oikean Joulupukin?

Tuuheasta parrasta, pyöreästä mahasta, lempeästä äänestä, arvokkaasta olemuksesta, pilkkeestä silmäkulmassa. Oikea Joulupukki tuo joulun taikaa sinne minne meneekin: unohtumattoman elämyksen, hyvää mieltä ja toivoa tai satumaisen matkan nostalgisiin muistoihin.

Mihin Joulupukki uskoo?

Joulupukkiin uskoo moni pieni ja suurempikin joulun ystävä, mutta mihin itse Joulupukki uskoo?  Hän uskoo Joulun arvoihin, jota myös toimissaan haluaa toteuttaa. Niitä ovat välittäminen, huolehtiminen,  ystävällisyys, onnellisuus, lohduttaminen, aitous, suomalaisuus, rakkaus ja toivo, usko tulevaisuuteen ja historian arvostaminen sekä lapsenuskon vilpitön kunnioitus.

Mistä Joulupukki on kotoisin?

Joulupukilla on monta rakasta majapaikkaa, joissa hän vieraillee usein ehtiäkseen paremmin tavata ystäviään ympäri maailmaa. Hänen kotinsa on kuitenkin Suomen Lapissa,  Euroopan pohjoisella laidalla. Joulupukilla on Korvatunturilla salainen piilopirtti, jossa hän tonttuineen lepää ja rentoutuu nauttien Lapin erämaiden rauhasta ja ihmeellisistä luonnonilmiöistä. Joulun taika on Lapissa aina läsnä! Kaamoksen sinisine hetkineen voi kokea vain Lapissa. Taivaalla leiskuvat revontulet luovat talven pimeyteen satumaista tunnelmaa. Legendan mukaan revontulet syntyvät, kun kettu pyyhkäisee tunturin kivikkoista kylkeä hännällään ja lennättää taivaalle kipinöitä. Nykytiede on kuitenkin ratkaissut revontulten alkuperän: ne syntyvät auringon sähköisesti varautuneiden hiukkasten törmätessä  maapallon ilmakehään. Kesällä aurinko ei laske lainkaan, ja luonto puhkeaa kukkaan yöttömän yön loppumattomassa valossa. Lapin syksyä värittää ruska, joka sytyttää sekä puut että maan hehkuviin väreihin. Kevättalven loistavat hanget houkuttelevat puolestaan ulkoilemaan ja nauttimaan puhtaasta ja raikkaasta ilmasta.

Official Santa Claus of Finland

Prosanta Oy, Luojakuja 1

96930 Arctic Circle Finland

+358 50 517 6979

santa(at)officialsantaclausoffinland.com

Sosiaalinen media